ENTRADES

a les pestanyes, trobareu les entades organitzades per temes. you will find all posts organized by tabs.

les imatges publicades en aquest bloc estan subjectes a una llicència de queden sota llicencia.Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons Creat a partir d'una obra disponible a maneresdedir.blogspot.com

1/6/10

veritat i existència - fitxa 1

Aquestes fitxes estan treballades a manera d’hipertextos i no volen arribar a cap conclusió sinó que han estat creades per plantejar una relació de la veritat amb el sentit i una relació del sentit amb contingències històriques i culturals.
Exposo, plantejo i em faig preguntes. Les fitxes obren temes i ens podrien ser d’utilitat com a guió per a una programa divulgatiu de les qüestions que la filosofia es planteja en relació al tema que tractem.
He intentat usar un llenguatge planer i il·lustrar els conceptes principals que s’hi treballen amb imatges actuals que poden ajudar a comprendre una interrelació entre pensament intel·lectual i vida quotidiana de les persones de la societat occidental d’avui mateix.
Els vincles hipertextuals, alhora, amplien el tema, aporten més informació i obren noves rutes de pensament. Són fitxes, doncs, que he intentat crear des de la perifèria i fora de qualsevol centralitat.